Huurauto met chauffeur op Java

Op zoek naar een betrouwbare en veilige chauffeur en gids die u langs alle bezienswaardigheden van Java rijdt? Ondergetekende, Pardi Supardi, is u graag van dienst. Met mijn ruime ervaring als chauffeur ken ik feilloos de weg naar zowel de bekende bezienswaardigheden als de minder bekende kleine traditionele plaatsen in Indonesië.

 

Plan zelf uw rondreis op Java

Ik kan u helpen met het samenstellen van uw ideale rondreis op Java. Wanneer u zelf al ideeën heeft kan ik u helpen met het uitwerken van uw reis, inclusief tips voor overnachtingen. Wilt u verrast worden? Dan kan ook ik voor u een rondreis op Java samenstellen.

 

Bekijk alle populaire bezienswaardigheden

De belangrijkste attracties van Java zijn natuurlijk de Borobudur en de Prambanan, maar Java kent daarnaast nog tal van andere bezienswaardigheden die een bezoek verdienen. Graag laat ik u de mooiste plekjes van het prachtige Java zien.

uw chauffeur voor een rondreis op Java

Via deze site kunt u kennismaken met mij, Pardi Supardi, en kunt u inspiratie opdoen voor een rondreis in één van de mooiste landen van Azië.

Heeft u nadere vragen of wilt u in contact komen met een ervaren privéchauffeur/gids dan ben ik persoonlijk bereikbaar via e-mail.

Met vriendelijke groet,

Pardi Supardi

E-mail: parditour@gmail.com