Uiteraard kunt u uw  rondreis geheel naar eigen wens samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Java-reis beginnen in Jakarta. Op het met u afgesproken tijdstip wacht ik u op op de luchthaven dan wel bij uw hotel. Geeft u de voorkeur aan een ander startpunt – b.v. Bandung , Yogyakarta, Surabaya of zelfs Solo – dat is evenmin een probleem, ook daar haal ik u graag op. Vanuit uw startpunt volgen we daarna de door u zelf uitgestippelde route en breng ik u naar en langs de door u uitgekozen attracties en bestemmingen. Onderweg hebt u alle vrijheid te stoppen waar en wanneer u maar wilt. Het is immers uw vakantie! Aan het eind van de reis zet ik u af op of bij de door u gewenste lokatie.

Kiest u voor de optie om geheel zelf uw reis samen te stellen dan betaalt u mij een vast bedrag per dag. In dit bedrag zijn de huur van een comfortabele auto met airco, chauffeur, brandstof, parkeergelden alsmede de maaltijden en de accommodatie van de chauffeur inbegrepen.

Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden en boeken van geschikte accommodatie of wilt u meer weten over bepaalde bezienswaardigheden dan sta ik u graag met raad en daad ter zijde. Maar ook voor andere informatie en diensten (treintickets, binnenlandse vluchten, ferry-overtochten, entreeprijzen en openingstijden van bezienswaardigheden e.d.) kunt u altijd een beroep op mij doen.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van rondreizen die u wellicht kunnen helpen bij het samenstellen van uw reis.

Java Compleet

Jakarta-Bogor-Bandung-Pangandaran-Wonosobo-Dieng Plateau-Borobudur-Yogyakarta-Prambanan-Solo-Sarangan-Malang-Bromo-Kalibaru-(Sukamade)-Kalibaru-Ijen-Ketapang/Bali

Klik hier voor een meer gedetailleerde beschrijving van deze reis

Hoogtepunten van Java

Jakarta-Bogor-Bandung-Yogyakarta-Borobudur-Yogyakarta-Prambanan-Solo-Malang-Bromo-Kalibaru-Ketapang/Bali

Klik hier voor een meer gedetailleerde beschrijving van deze reis

Fascinerend oostelijk Java

Yogyakarta-Borobudur-Yogyakarta-Prambanan-Solo-Sukuh-Malang-Bromo-Kalibaru-(Ijen-)Ketapang/Bali 

Klik hier voor een meer gedetailleerde beschrijving van deze reis

Trips vanuit Yogyakarta

Mocht u op zoek zijn naar korte arrangementen van één tot drie dagen waarbij de bekendste bezienswaardigheden in en rond Yogyakarta (b.v. de Borobodur, de Prambanan of het Kraton/Sultanspaleis) worden bezocht, kijk dan eens hier.