Auto met chauffeur Pardi

Bent u voor uw rondreis op Java op zoek naar een auto met chauffeur dan bent u hier aan het juiste adres. Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Pardi Supardi, zeg maar gewoon Pardi. Ik ben geboren en getogen in Bantul, een plaats dichtbij de stad Yogyakarta. In deze stad heb ik jarenlang als becak-rijder gewerkt. Op een gegeven moment heb ik besloten voor mezelf te beginnen als privéchauffeur annex gids op Java. Daartoe heb ik alle benodigde papieren behaald. Daarnaast heb ik me verdiept in de cultuur-historische achtergronden van Java. Ook heb ik mij de Engelse taal eigen gemaakt. In de loop der jaren heb ik tal van mensen over het fraaie en interessante Java mogen rondrijden. Door de vele reizen die ik inmiddels heb gemaakt ken ik het eiland op mijn duimpje. Ik ken niet alleen de weg naar de welbekende bezienswaardigheden, maar ook buiten de gebaande paden kan ik u de mooiste plekken laten zien. Ik haal u op waar u maar wilt. Of het nu Jakarta, Bandung, Surabaya of Yogyakarta is het maakt niet uit.

Standaard maak ik gebruik van een personenauto met airco, geschikt voor max. 4 personen. Indien u met een groter gezelschap (tot max. 10 personen) wenst te reizen – bijvoorbeeld een familiereis – dan is ook dat mogelijk. Ook daarvoor heb ik een comfortabel vervoermiddel met airco beschikbaar.

 Auto met chauffeur - luxe auto Auto met chauffeur: bus voor grotere gezelschappen

U kunt natuurlijk zelf bepalen wat u wilt zien. Gezamenlijk kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn, waarbij flexibiliteit het uitgangspunt is. Het gaat immers om uw vakantie, die u hopelijk als een onvergetelijke ervaring in uw bagage mee naar huis neemt.

De prijs is nader overeen te komen en is afhankelijk van de koers van de roepia. Neemt u gerust contact met mij op voor de actuele prijzen. Gelieve dit bij voorkeur in het Engels te doen